Le Château, cheia succesului pentru business cocktail party

In lumea afacerilor, dincolo de cifre, relatiile dintre oameni sunt cele care pun rotile in miscare iar companiile de succes au gasit calea de cultivare a acestor relatii: cocktail party. Astfel de evenimente sunt menite, in primul rand, si dincolo de aparente, pentru a rezulta noi si noi conexiuni intre oameni. In general, un astfel de eveniment ofera partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clientilor si angajatilor ocazia perfecta de a se cunoaste mai bine intr-un cadru mai putin formal decat locul de munca insa mult mai elegant si, desigur, mai relaxat.

Le Château, GAZDA PERFECTA PENTRU UN EVENIMENT CORPORATE

Tocmai pentru ca rolul unui astfel de eveniment este sa aduca impreuna oamenii din aceeasi sfera profesionala si sa incurajeze discutiile, aceasta petrecere trebuie sa se desfasoara intr-o locatie memorabila, care va lasa o impresie placuta pe termen lung. Astfel, ca un mic tertip, compania care a organizat evenimentul va fi asociata cu o imagine eleganta, impunatoare si de un profesionalism desavarsit. Iar acestea sunt intocmai atributele definitorii pentru Castelul din Inima Orasului.

Impactul vizual asupra invitatilor va fi puternic pentru ca locatia in sine este un spectacol de eleganta si rafinament, iar acest lucru se va vedea inca de la primii pasi. Dincolo de elementele arhitecturale si de decor inedit care reproduc fidel atmosfera unei sali princiare de receptie, Le Château beneficiaza de toate dotarile tehnice necesare organizarii unui astfel de eveniment important pentru orice companie.

Salonul de evenimente, decorat cu materiale pretioase si luminat de candelabre uriase, masoara nu mai putin de 500 de metri patrati. De asemenea, in interiorul castelului, exista un lobby spatios, aerisit si usor de adaptat oricarei cerinte. In plus, terasa Le Château masoara mai bine de 250 de metri patrati. Astfel, impreuna, aceste spatii pot gazdui pana la 800 de oaspeti, fara sa lase niciun moment senzatia de inghesuiala.

Mai mult de atat, echipa de profesionisti a castelului pune la dispozitia clientilor si partenerilor aparatura si sustinere tehnologica de cea mai buna calitate, detalii care contribuie semnificativ la succesul unui eveniment de afaceri. Le Cheatu ofera wi-fi perfomant, echipamente profesionale de sonorizare, proiecte si lumini (de scena, ambientale si athitecturale). In acelasi timp, daca petrecerea are inclusa in program si prezentari, acestea pot fi sustinute cu proiectoarele profesionale si impunatorul ecran de proiectie.

MICI REGULI DE CONDUITA PENTRU BUSINESS COCKTAIL PARTY

In general, invitatia catre un astfel de eveniment contine si dress-code-ul. In general, pentru un cocktail party obisnuit, doamnele sunt invitate sa imbrace rochii sau fuste midi, in culori mai vesele decat o tinuta formala de zi iar domnii, un costum de culoare inchisa. Totusi, in cadrul unui eveniment business, rochiile si costumele isi pot pastra croiala cocktail insa paleta cromatica trebuie sa scada in intensitate.

In ceea ce priveste meniul, acesta este format din bauturi cu si fara alcool, precum si din hors d’oeuvres, servite de pe un bufet. Acestea din urma sunt preferate pentru cocktail party pentru ca au dimensiuni mici, sunt usor de servit si nu vor impiedica scopul principal al unei astfel de intalniri: socializarea. In plus, pentru ca o astfel de seara va include, asa cum spuneam, bauturi alcoolice, micile gustari vor fi completarea perfecta. Tocmai pentru ca telul unei petreceri de acest gen este legarea unor relatii profesionale noi sau sudarea celor vechi, mesele clasice sunt inlocuite cu mesele inalte de cocktail si va fi pus la dispozitie un numar restrans de scaune.

In ceea ce priveste regulile de socializare, acestea cer ca invitatii sa aiba la indemana carti de vizita si sa fie inmanate intotdeauna cu numele si functia orientate in sus. Mancarea oferita la un cocktail party trebuie servita intotdeauna cu furculita sau cu scobitoarea, astfel incat mainile sa ramana mereu curate. Mai mult de atat, paharul cu bautura trebuie tinut in permanenta in mana stanga, astfel incat mana dreapta sa fie in permanenta libera, pentru a fi oferita in momentul unei prezentari sau al unui salut.

Imbinand decorul spectaculos cu dotarile tehnologice si buna cunoastere a etichetei, Le Château isi deschide portile pentru organizarea evenimentelor business desavarsite, evenimente care pot fi cheia succesului in lumea afacerilor.