Le Château, gazda ideala pentru cele mai importante evenimente din viata oaspetilor

Castelul din Inima Orasului a inceput ca un pariu pus impotriva banalului, al evenimentelor lipsite de personalitate, impotriva comoditatii rutinei si, de ce nu, impotriva uratului. Invingatorul acestui pariu este evident din momentul in care pasesti in lumea Le Château. Construit si decorat nu doar dupa cele mai pretioase etichete ale elegantei, ci si dupa cele mai inalte standarde ale tehnologiei, Le Château se poate tranforma in scena ideala pentru orice decor, sustinut nu doar de dotarile tehnologice de care vorbeam mai sus, ci si de o echipa de profesionisti dedicati si, insumat, cu zeci de ani de experienta in organizarea evenimentelor.  Tocmai de aceea, Le Château poate face fata oricaror cerinte, indiferent cat de complicate ar parea. In Castelul din Inima Orasului, fiecare zi este o sarbatoare.

Ce tipuri de evenimente pot avea loc in Le Château?  

1. Ceremonii de gala

Acestea sunt printre cele mai cerute tipuri de evenimente si vorbim, desigur, despre nunti. Cel mai probabil, nicio alta petrecere nu este atat de spectaculoasa si nici nu necesita un grad atat de mare de individualizare ca o petrecere de nunta. Mai mult de atat, Castelul pune la dispozitia oaspetilor sai un event planner dedicat iar cei doi miri vor fi astfel ghidati cu pricepere si pasiune prin labirintul industriei nuptiale.

2. Aniversari

Atunci cand vreti sa celebrati implinirea unor ani de la un eveniment important, atunci Le Château este cu siguranta destinatia potrivita. Acesta ofera nu doar decorul ideal pentru o calatorie imaginara in trecut, ci si o atmosfera eleganta, desprinsa parca din povestile cu printi si printese care au trait fericiti pana la adanci batraneti.

3. Reuniuni

Revederea oamenilor dragi alaturi de care v-ati petrecut candva ani buni din viata este o ocazie care trebuie celebrata intr-un stil grandios. Tocmai de aceea, Castelul isi deschide portile pentru oamenii care vor sa impartaseasca amintiri comune si zambete calde intr-un cadru elegant si primitor.

4. Receptii

In general, un eveniment corporate poate fi considerat cartea de vizita a afacerii. O astfel de seara poate spune mai multe colaboratorilor decat o mie de prezentari. Prin urmare, desfasurarea acestui gen de evenimente intr-un cadru elegant si formal va adauga un plus de prestanta.

5. Conferinte

Spatiul elegant se poate transforma rapid in sala ideala de conferinta. Inconjurati de un lux desavarsit, participantii vor fi cu atat mai captivati de prezentarile oferite iar acest lucru poate marca inceputul unei colaborari fructoase.

6. Cine de afaceri

Imediat dupa o astfel de conferinta, o cina de afaceri va fi detaliul necesar pentru a completa elegant cartea de vizita a unei corporatii. Nu doar sala spectaculoasa in sine va fi un avantaj, ci si meniul absolut desavarsit, conceput de executive chef Le Château. Sofisticatele feluri de mancare vor satisface pana si cele mai pretentioase gusturi si se vor ridica la cele mai inalte standarde culinare. 

7. Cocktail Party

O astfel de seara va oferi o ocazie minunata de socializare intr-un cadru distins care va invita oaspetii la conversatie. In Le Château vor fi amplasate mese de cocktail compacte, cu un design unic, spectaculos intr-o imbinare inedita de clasic si modern.

8. Evenimente sociale

De la piese de teatru si concerte pana la defilari, expozitii sau proiectii speciale, Le Château poate fi gazda oricarui astfel de eveniment. Asa cum spuneam la inceput, Castelul din Inima Orasului nu ofera doar o locatie eleganta pentru seri speciale, ci are si dotari tehnologice necesare pentru tot ce presupune un eveniment social, inclusiv de o scena de dimensiuni impresionante.