Record de cereri pentru Le Château la ExpoMariage 2015!

Weekendul proaspat incheiat a avut loc, in incinta JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL, cel mai prestigios targ de nunti din capitala, EXPOMARIAGE 2015.

Cea de-a XVII-a editie ExpoMariage Bucuresti a fost prima oportunitate de participare la un targ de nunti pentru Le Château, cel mai nou complex exclusivist dedicat evenimentelor de gala, ce isi va deschide portile in primavara acestui an.

Record de cereri

“Vizitatorii targului au fost extrem de incantati de facilitatile oferite de Le Château. Oferta noastra ultra-all-inclusive a trezit interesul tuturor celor care ne-au trecut pragul. Am inregistrat peste 60 de cereri de oferte atat pentru sezonul 2015 cat si pentru 2016”, a declarat Carmen Ionita, event manager Le Château.

Standul Le Château, demonstratie de eleganta si rafinament

Decoratiunile de la standul Le Château au fost realizate cu ajutorul aranjamentelor florale din orhidee phalaenopsis, zambile, lalele, trandafiri David Austin si ranunculus acceosorizate cu siraguri de perle si cristale.
 
Cu ocazia targului ExpoMariage a fost montata o mostra de aranjament tipic pentru evenimentele Le Château:

“Atentia pentru detalii, luxul sofisticat si ofertele promotionale au fost cele trei ingrediente care au castigat increderea vizitatorilor. Facilitatile Le Château acopera absolut orice aspect necesar pentru gazduirea unui eveniment complet: scaune chiavari sau demifotolii imbracate in catifea de matase cu monograma brodata, tacamuri vintage, candelabre uriase, marmura, picturi in ulei sunt doar cateva dintre detaliile care asigura succesul absolut al unui eveniment. In plus, asa cum este de asteptat de la o sala de evenimente de lux, Le Château este echipat tehnic pentru a face fata oricarui eveniment, iar clientii care au reusit sa arunce ochii pe alte cateva oferte au apreciat din plin existenta acestei tehnologii avansate”, a declarat Carmen Ionita, event manager Le Château.

Feedbackul vizitatorilor

Feedbackul venit din partea vizitatorilor a confirmat inca o data pozitionarea Le Château ca fiind cel mai sofisticat complex dedicat evenimentelor de gala, singurul din Capitala ce poate oferi evenimente complete, cu facilitati fara precedent in acest moment.

Pentru mai multe detalii si vizionari va asteptam sa ne contactati :

Echipa Le Château

0725 333 333
0731 23 00 00
0721 222 122
laura@le-chateau.ro
www.le-chateau.ro