Le Château, castelul din Inima orasului, premiat cu titlul Fairytale Weddings la Mariage Fest

Targul de nunti Mariage Fest, desfasurat in perioada 23-25 ianuarie la Palatul Parlamentului a fost un nou prilej pentru echipa Le Château de a aduce in atentia vizitatorilor sai un spatiu de evenimente desavarsit atat prin design, cat si prin facilitati.

„Ne-am bucurat sa le prezentam celor care ne-au trecut pragul solutiile complete, fara precedent in Romania, oferite de Le Château. Titlul „Fairytale Weddings”, primit cu ocazia Mariage Fest, a venit drept o confirmare a conceptului in jurul caruia organizam evenimentele sub semnatura Le Château: cele mai frumoase basme care ne-au incantat inca din copilarie sunt acum aduse la viata intr-un adevarat palat si cu ajutorul unei echipe demne de un eveniment regal”, a declarat Laura Tatoli, managing partener Le Château.

Premiul „Fairytale Weddings”

In cadrul celei de-a XVI-a editii Mariage Fest, Le Château a fost premiat, pentru ilustrarea unui decor de poveste, cu titlul „Fairytale Weddings”. Pornind de la conceptul Nunta regala, standul Le Château a transpus un mic fragment de basm in lumea reala. S-au folosit broderii pretioase, tapet regal, tablouri pictate in ulei, demifotolii imbracate in catifea de matase cu monograma brodata, sfesnice si aranjamente florale compacte pe suport de sticla.

Un castel in Inima orasului

Vizitatorii standului au fost familiarizati cu conceptul pe baza caruia s-a construit Le Château: imbinarea tehnologiei de ultima generatie cu luxul clasic, pozitionarea unui castel in toata puterea cuvantului chiar in Inima Capitalei, impletirea modernului cu eleganta sofisticata.
Feedbackul vizitatorilor a fost exceptional, prilej pentru Le Château de a-si reconfirma pozitionarea sa drept noul standard de calitate si eleganta pentru gazduirea evenimentelor de lux.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati:

Echipa Le Château

0725 333 333
0731 23 00 00
0721 222 122
laura@le-chateau.ro
www.le-chateau.ro