Cele mai elegante flori pentru cea mai frumoasa nuntă

Castelul din Inima orașului se mândrește cu un decor elegant care poate rivaliza în frumusețe cu cele mai frumoase castele europene. Prin urmare, o nuntă care se desfașoară în Le Château nu poate fi decât încununarea perfectă a unei povești de dragoste cu iz de basm. Mobilierul elegant, luminile limpezi ale candelabrelor uriașe de cristal, precum și materialele prețioase care înconjoară oaspeții castelului la fiecare pas sunt doar câteva dintre elementele care garantează un eveniment de neuitat. Desigur, toate acestea sunt susținute de o echipă de profesioniști desavârșiți a căror dragoste și pricepere și-au lăsat amprenta în fiecare detaliu din Le Château.

Și pentru că unele dintre cele mai importante piese de puzzle care întregesc o nuntă sunt florile, astăzi ne vom opri asupra celor mai elegante flori din lume, acele flori înconjurate de legende speciale și îndrăgite de milioane de oameni care, în același timp, pot completa cu succes un decor princiar.

1. Trandafirii

Nu întâmplător aceste flori sunt simboluri ale dragostei. Legenda lor spune ca au aparut pe pamant din picioarele rănite ale Afroditei. Zeița iubirii s-a aruncat din ceruri, desculță și despletită, pentru a-și salva de la moarte iubitul, pe frumosul Adonis. Spinii i-au rănit picioarele delicate și din stropii de sânge care au căzut pe pământ au luat naștere superbele flori care simbolizeaza și astăzi iubirea. Unul dintre motivele pentru care trandafirii sunt atât de potriviți pentru un decor elegant ca Le Château este varietatea mare de culori în care sunt disponibili. De la roșul închis, aproape negru, pana la cel mai pur alb, trandafirii sunt flori care pot îmbrăca un milion de măști.

2. Orhidee

în toata lumea, alături de trandafiri, orhideele sunt considerate mesageri ai iubirii și se numără printre cele mai populare opțiuni. Alegerile nu sunt foarte ușoare în ceea ce privește aceste flori pentru că în toata lumea există peste 20 000 de specii de orhidee, în toate dimensiunile, culorile și formele pământului. Deși cele mai multe dintre ele nu sunt parfumate, așa cum se intamplă în cazul trandafirilor, orhideele sunt deosebit de elegante și au darul de a fi printre cele mai rezistente flori din lume. În vase cu apă sau în aranjamente florale, aceste superbe flori pot rezista pâna la trei săptămâni.

3. Floarea Paradisului

Strelitzia, sau Floarea Paradisului este o superbă floare exotică originară din Africa de Sud. Ca o notă de subsol, în mod paradoxal, Strelitzia este considerată floarea simbolică a orașului Los Angeles. În funcție de specie, Floarea Paradisului poate crește oriunde între 50 de centimetri și 3,5 metri, cu flori dispuse orizontal și în cele mai vesele culori ale pământului. O alăturare delicată de tonuri solare de verde sau albastru simbolizeaza nu doar exotismul continentului de origine, ci și statornicia, dragostea, pofta de viata și loialitatea.

4. Cale

Delicatele cale sunt atât de potrivite unui decor așa cum este cel din Le Château datorită simplității elegante a acestor flori. În general, sunt o opțiune îndrăgită pentru buchete de mireasă și decorațiuni florale în special în ceea ce privește evenimentele foarte formale sau pentru nunțile cu aer de poveste. Originare din Africa de Sud, calele simbolizează sentimente solide, pure, precum și noblețea caracterului. În general, calele sunt disponibile în nuanțe calde de galben, portocaliu, roșu și roz sau albul pur însă pot fi întâlnite și în tonuri care se apropie foarte mult de negru.

5. Ranunculus

O floare de ranunculus poate fi descrisă ca puzzle asambalt de mama natură la rascrucea dintre trandafir, mac, anemonă și bujor, din petale cu textura delicată în culori care variază de la alb la roșu. Tocmai de aceea, alături de alte flori sau în buchețe și aranjamente concepute exclusiv din ranuncului, acestea pot alcătui decorul vegetal ideal pentru nunțile elegante din Le Château.