6 motive pentru care Le Château a fost distins cu premiul Fairytale Weddings

Weekendul precendent, în cadrul celei de-a XVI-a ediții Mariage Fest, Le Château a fost premiat pentru ilustrarea unui decor de poveste, cu titlul „Fairytale Weddings”.

„Titlul Fairytale Weddings, primit cu ocazia Mariage Fest, a venit drept o confirmare a conceptului în jurul căruia organizăm evenimentele sub semnătura Le Château: cele mai frumoase basme care ne-au încântat încă din copilărie sunt acum aduse la viață într-un adevărat palat și cu ajutorul unei echipe demne de un eveniment regal”, a declarat Laura Tatoli, managing partener Le Château.

_CM_4797

Nunțile organizate în incinta Le Château au toate ingredientele necesare pentru a ilustra o nuntă de basm. Iată doar câteva astfel de exemple:

1. Un castel în Inima orașului

Localizat în zona Pieței Alba Iulia, pe strada Turturelelor 11, Le Château este singura alternativă elegantă din Inima orașului la cele câteva săli de evenimente situate la distanță de București. Din fericire, facilitățile oferite de acest spațiu unic dedicat celor mai spectaculoase evenimente nu se opresc aici. Localizarea, precum și înfățișarea regală, demnă de povești cu prinți și prințese este completată discret de toate avantajele tehnologice existente pe piață. Încă din clipa în care invitații vor păși în spațiul Le Château, un întreg alai de personal va sta permanent la dispoziția lor.

2. Meniu regal

Salata de dovleac cu trufe, foie gras cu dulceață de salote sau kumquats, mousse de brânză Roquefort pe pat de biscotti, somon fumee pe pară cu reducție de struguri sau tartar de somon proaspăt cu cremă de mango sunt doar câteva exemple de aperitive cu care maestrul bucătar Le Château, își răsfață invitații.

3. Decor regal

,,înălțimea spațiului, bugetul și noua funcțiune au fost cele trei criterii care mi-au dat curajul să creez un palat de la zero, fără să folosesc elemente butaforice” explică designerul Masha Verhoogt, autoarea care și-a pus semnătura pe amenajarea Le Château. ,,Este cunoscut faptul că orice femeie își dorește să fie măcar pentru o zi prințesa, iar bărbații își doresc să fie singurii eroi care le îndeplinesc visele. Le Château este mediul care face ca visul să fie trăit cu adevărat. Cu alte cuvinte, un eveniment organizat în Le Château nu este doar ca în basme, ci este, de fiecare dată, un nou basm care se scrie pentru prima dată”.

_CM_4890

4. Le Château este singurul local din Capitală cu scena demnă de un teatru național

Pentru spectacole de înaltă ținută, salonul beneficiază de o scenă încăpătoare de 130 de metri patrați, demnă de un teatru național, accesibilă printr-o scară elegantă. Artiștii invitați se vor simți, de asemenea, foarte bine primiți, deoarece în spatele scenei există patru camere dedicate lor, însumând 90 de metri pătrați. Zona de backstage dedicată tehnicienilor și artiștilor măsoară 70 de metri pătrați, dintre care 35 la parter și 35 la balcon.

5. Ceremonie în mijlocul naturii

Dacă sunteți interesați de o ceremonie în aer liber, există posibilitate de organizare a ceremoniei religioase în curtea locației lângă grădina amenajată cu arbori maiestuoși, pomi decorativi și flori de grădină.

6. Materiale prețioase

,,în ultimii ani, am realizat foarte multe proiecte clasice, cererea în direcția aceasta fiind în creștere”, explică designerul Masha Verhoogt. „Materialele din care este creat un ambient clasic – lemn, marmură, mătase, broderii, cristale – ancorează în percepția privitorului nu doar un decor, ci și un stil de viață. Stilul clasic îmbătrânește frumos, poate fi ușor de actualizat prin asocierea elementelor de bază cu o cromatică contemporană, neașteptată, care, pe măsură ce trece timpul, capătă o patină valoroasă”.

image-3