Cum organizezi o nuntă cu strălucire de Hollywood?

Fără să ne dăm seama, sezonul rece începe să își piardă din drepturi și, cât de curând, primăvara ne va bate la uși. Acesta este cel mai bun moment pentru a planifica unul dintre cele mai importante evenimente din viața oricui: o nuntă de vis. Dincolo de concertele grandioase și spectacolele pline de lumină pe care le poate găzdui, Le Château este decorul ideal pentru o nuntă ca în povești. Și cum cele mai frumoase povești de dragoste sunt spuse la Hollywood, poți împrumuta un strop din magia cetății filmului pe care să o transpui în spațiile elegante puse la dispoziție de Le Château.

Unul dintre cele mai îndrăgite filme de la Hollywood a fost prezentat publicului în 1939 și i-a avut în rolurile principale pe Vivien Leigh și Clark Gable. Desigur, nu poate fi vorba decât despre grandioasa poveste ”Pe aripile vântului”. Scenele de nuntă nu sunt prezentate. În schimb, clădirile coloniale cu trepte somptuoase și coloane mari de susținere domină decorul în prima parte a filmului, atunci când timpul încă avea răbdare cu oamenii și pârjolul războiului nu trecuse peste ei.

Dacă te imaginezi o Scarlett O’Hara modernă, Le Château îți va oferi strălucirea și eleganța de care ai nevoie pentru a pune în scenă un astfel de eveniment plin de fast și strălucire. Salonul de evenimente amintește cu siguranță de o sală de bal, fiind plin prin amplitudinea spațiului și elementele prețioase folosite la decorarea acestuia.

O altă poveste de dragoste care a cucerit inimile multora dintre noi, de data aceasta modernă, este Twilight. În penultima parte a seriei, cei doi protagoniști își unesc destinele printr-o ceremonie plină de fast și strălucire, desfășurată în curtea casei familiei Cullen.

Dacă preferi ca nunta ta să aibă aerul bucolic al unui picnic la iarba verde, în Le Château ai la dispoziție posibilitatea organizării ceremoniei religioase în curtea locației. Aici te așteaptă o grădină bogată și elegantă, un colț de natură adus în Inima orașului, amenajat cu flori în toate culorile pământului.

Unul dintre punctele centrale de atracție și speculație în jurul peliculei a fost rochia de mireasă purtată de Bella. O astfel de rochie este ideală pentru o ceremonie în aer liber. Dacă îți amintești, întregul eveniment a avut un strop de inspirație din anii ’20-’30 iar rochia ei nu a făcut excepție. Cu siguranță nu greșești dacă alegi materiale prețioase și ușoare ca dantela și mătasea, astfel încat decorul natural și amenajat cu gândul la ziua ta specială să îți complimenteze alegerea vestimentară și să îți sublinieze personalitatea.

în cele din urmă, ultima sugestie de astăzi pentru o nuntă ca în filme vine inspirată din Harry Potter. Singura ceremonie din lumea vrăjitorilor care ne-a fost prezentată a fost cea dintre Fleur și Bill Weasley. Totuși, inspirația nu vine de la acest eveniment, ci mai degrabă de la Balul din anul al IV-lea.

Ce poate fi mai fermecător decât o nuntă inspirată de-a dreptul dintr-o poveste magică? în plus, Le Château îți va oferi acel aer nu doar elegant, ci desprins de-a dreptul dintr-o altă lume. Închide ochii pentru moment și imaginează-ți intrarea ta într-o sală grandioasa, cu obrajii îmbujorați și cu ochii aprinși de fericire. Deasupra ta plutesc candelabrele de cristal cu sclipiri răsfrânte în culorile curcubeului și toți oamenii pe care îi iubești te așteapta acolo, ca pe o prințesă, într-un decor regal, cu ropote de aplauze care se aud de la balconul spațios și muzică live care umple întreaga sală de pe scena încăpătoare! Aceasta este magie adevarată și o meriți din plin!

Vă așteptăm la Le Château pentru a vă oferi toate facilitățile necesare pentru o nuntă de poveste, demnă de a fi ecranizată în marile cinematografe!

Echipa Le Château

0725 333 333
0731 23 00 00
0721 222 122

laura@le-chateau.ro

Foto: Clark Gable and Vivien Leigh – Wind by MGM – eBay. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons