Piesa centrală pentru mese, vedeta evenimentul tău

Fie că te pregătești să spui un “Da!” răspicat în fața ofițerului de stare civilă sau organizezi un eveniment corporate, ai aflat deja despre importanța deosebită pe care o are decorul în succesul petrecerii tale. Probabil că între toate opțiunile decorative existente, piesa centrală a meselor este “vedeta”. Să vedem ce detalii ar trebui să luăm în calcul atunci când decidem asupra acesteia.

Piesa centrală trebuie să aiba dimensiuni optime

O lumânărică decorată cu trei petale nu va fi observată de nimeni. Însă un aranjament prea voluminos poate împiedica invitații să se privească și să-și vorbească peste masă. Soluția este să adaptezi designul și dimensiunea în funcție de necesitățile sălii. O sală înaltă, spațioasă, va cere aranjamente înalte, cu picior, care să dea greutate fără a incomoda oaspeții. Un spațiu în penumbră cere o piesă centrală cu lumânări care să ofere accente de lumină. Pentru un prezidiu recomand construcția pe orizontală a piesei centrale. Nu există reguli general valabile, fiecare spațiu cere o construcție personalizată.

Alege un expert!

Florile sunt Inima unui eveniment. Aduc viaţă, culoare și energie unei zile speciale. Ele singure însă nu se transformă în aranjamente fără cusur. Este nevoie de mâna unui designer floral care să inducă metamorfoza unui banal buchet de flori într-un aranjament care îți taie respirația. Atenția la detalii, experiența, răbdarea și pasiunea sunt ingredientele secrete care dau magie unei piese centrale.

Piesa centrală trebuie să respecte tematica evenimentului

Am spus-o și am s-o repet la nesfarșit, ori de câte ori am ocazia: improvizarea, peticeala și reciclarea dau un aer kitsch, lipsit de eleganță și personalitate. Fiecare aranjament trebuie pregătit special pentru evenimentul pentru care a fost gândit. Chiar dacă elementele din care este realizat au viață lungă, o vază cu pene nu face cinste niciunui eveniment.

Piesa centrală trebuie să te reprezinte

Chiar daca recomand în general florile ca materie primă, consider că este prioritar ca decorațiunile să fie în primul rând reprezentative pentru personalitatea cuplului, atunci când este vorba de nunți, sau să transmită un mesaj clar legat de motivul care a prilejuit evenimentul. Fructe, prăjituri, lumânări, pietre decorative… opțiunile sunt nenumarate, singura limitare este imaginația. Atunci când planifici un eveniment, lasă piesa centrală să vorbească despre tine, să îți spună povestea și alege un design care să te reprezinte!

Echipa Le Château

0725 333 333
0731 23 00 00
0721 222 122

laura@le-chateau.ro