6 Idei magice pentru o nunta de vis

Puține au fost nunțile despre care pot afirma că mi-au displăcut. Fiecare asemenea eveniment are o magie aparte grație căreia fiecare cuplu poate susține pe bună dreptate că a avut parte de cea mai frumoasă nuntă din lume. Am asistat însă la reacții dintre cele mai variate din partea invitaților. Unii rămân pur și simplu cu gura căscată în fața unui decor impresionant. Alții se grăbesc să atingă florile din aranjamente pentru a verifica dacă sunt reale sau ba. Cei mai mulți scotocesc după telefoane pentru a împărtăși imagini pe rețelele de socializare.

Sunt sigură ca fiecare viitoare mireasă visează la o asemenea reacție din partea celor dragi. Am să vă împărtășesc astăzi câteva idei cu ajutorul cărora puteți impresiona invitații.

1. Orhidee curgătoare

Efectul dăruit de orhideele curgătoare este magie curată. Plasate deasupra ringului de dans, revărsându-se dintr-un tavan înalt, dau impresia unei ploi de stele. Nu-mi pot imagina un decor mai elegant de atât.

2. Orchestra

De ani buni majoritatea mireselor își doresc să întâmpine invitații pe acordurile unui cvartet. Sigur, idea este minunată și elegantă. Dar ce parere ai să mergem la urmatorul nivel? O orchestră adevarată!

Muzicieni profesioniști, artiști de clasă, soliști instrumentiști îți pot asigura o atmosferă distinsă și rafinată. Sună bine la propriu și la figurat!

3. Nuntă în aer liber cu lampioane

Dacă optezi pentru o nuntă în aer liber, îți sugerez să alegi un decor diafan realizat cu ajutorul lampioanelor luminate. Atmosfera de poveste poate fi completată de beculețe discrete, artificii și ghirlande de flori.

4. Piese centrale foarte voluminoase pentru mese

Piesa centrală de pe mese poartă această denumire tocmai pentru că este în centrul atenției invitaților pe tot parcursul nunții, este admirată, studiată, examinată şi, la sfârșit, uneori luată cu totul acasă de invitații care s-a îndrăgostit de elementele decorative. Piesa centrală nu este un aspect pe care să il poți neglija. Iar daca vrei să atragi atenţia şi admirația oaspeţilor tăi cu un singur detaliu, îți recomand cu căldură să optezi pentru piesele centrale voluminoase, spectaculoase şi, eventual, îmbogățite cu lumânări care le pun în evidență în perioadele în care sala este cufundată în penumbră.

5. Decor cu cristale

Folosite cu bun gust, cristalele pot dărui unui decor o strălucire aparte, un look chic-glamour, pe care niciun alt accesoriu nu il poate reda la fel de fidel. Farmecul victorian al decorului cu cristale poate fi completat de jocuri de lumini, aranjamente florale sofisticate, șiraguri de perle și țesături complexe.

6. Nuntă la castel

Sala de evenimente La Château este în sine un spațiu impresionant care a fost gândit, încă din faza de proiectare, pentru a răspunde celor mai exigente nevoi şi pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor unui public care pune preț pe calitate. Invitații nu vor putea rămâne indiferenți la aspectul modern, împletetit cu luxul clasic, strălucirea reflectată în pardoselile de marmura intarsiată și picturile de mari dimensiuni, sau la vederea candelabrelor uriașe.

Vă așteptăm să ne vizitați!

Echipa Le Château

0725 333 333
0731 23 00 00
0721 222 122

laura@le-chateau.ro