10 informaţii importante pe care trebuie să le ştii despre Le Château

Pregătirile pentru deschiderea celei mai sofisticate săli de evenimente din București sunt pe ultima sută de metri. Punem la punct ultimele detalii înainte de marea deschidere și ne bucurăm și ne mândrim peste măsură de rezultatul care depășește limita tuturor așteptărilor. Vă prezint mai jos câteva dintre punctele de atracție cu care Le Château are în plan să-și răsfețe oaspeții.

Organizator de evenimente dedicat

Le Château pune la dispoziția oaspeților săi care își doresc evenimente fără cusur serviciile agenției Events by Carmen Ioniță. Cu o experiență de peste 5 ani în organizarea de evenimente și un portofoliu de peste 250 de evenimente private, agenția Events by Carmen Ioniță este garanția succesului pentru evenimentul tău.

Scaune și fotolii cu design special

Clienții au posibilitatea de a folosi huse de scaune croite special pentru Le Château, scaune chiavari sau chiar demifotolii îmbrăcate în catifea de mătase cu monograma brodată. Toate accesoriile au fost realizate la comandă, croite anume pentru piesele Le Château și, în consecință, nu există riscul nepotrivirii. În plus, toate serviciile suplimentare se pot achiziționa direct de la reprezentanții Le Château, fără furnizori, intermediari și bătăi de cap.

Zone speciale de relaxare și socializare

Pe lângă posibilitatea de cazare a oaspeților în hotelul din cadrul complexului, dar și într-un apartament amenajat în regim de hotel de lux, format din trei domitoare separate, living și băi dedicate, Le Château oferă o multitudine de alte spații de relaxare: cigar & cognac room, wine library, gossip room dedicat pentru femei și barbați.

Marmură, candelabre uriașe și picturi în ulei

Este puțin spus că Le Château este o locație spectaculoasă. Spațiul este un castel în toată puterea cuvântului: pardoseli din marmură intarsiată, coloane de marmură, stucaturi realizate după tehnică originală, tablouri în ulei de mărime impresionantă, candelabre cu diametru de patru metri din cristal, tavan casetat, scenariu de lumini sau canapele cu modele sculptate în lemn și îmbrăcate în catifea fină.

Peste 100 locuri de parcare

Ce-ar mai fi de adăugat decât că invitații tăi vor avea suficient spațiu să-și parcheze caleașca?

Lumini și sonorizare proprii

în aparență un spațiu elegant și sofisticat, Le Château este în realitate o locație dotată cu cea mai avansată tehnologie disponibilă pe piață: sistem digital de check-in pentru invitați, Wi-Fi de mare viteză, servicii de supraveghere video interioară și exterioară cu camere HD, echipamente complete de sonorizare și lumini, incluzând lumini de scenă, lumini ambientale inteligente și lumini arhitecturale, proiectoare, plasme de mari dimensiuni și un ecran scenă.

Scenă demnă de un teatru național

Le Château beneficiază de o scenă cu o suprafață de 130 de metri pătrați, demnă de un teatru național, zona de backstage de 70 metri pătrați și patru camere dedicate artiștilor, tocmai pentru ca aceștia să aibă condiții optime pentru a ține spectacole memorabile.

Tacâmuri vintage

Pentru a întregi atmosfera de palat, Le Château pune la dispoziția oaspeților săi tacâmuri vintage cu care pot savura preparatele fermecate realizate de execute chef Le Château.

Theatre et Jardin

Pe lângă găzduirea de evenimente private, Le Château va funcționa și ca sală de teatru, concerte și evenimente în premieră, în timpul cărora oaspeții vor putea savura cine de gală. Designul impresionant și multifuncțional al spațiului permite desfașurarea unor spectacole de divertisment inedite: cabaret, show-uri interactive sau petreceri cu tematică extravagantă.

Echipa Le Château

0725 333 333
0731 23 00 00
0721 222 122

laura@le-chateau.ro