Teatru la Castelul din Inima Capitalei

Dinner & Show

Scena-Teatru-Le-Chateau

     Începând cu luna mai a acestui an, Le Château – Castelul din Inima Capitalei lansează un nou produs artistic de succes –Teatru la Castel. Un concept ce combină armonios experiența vizionării unui spectacol de teatru de calitate în eleganta sală de bal a Castelului cu cea a unei cine rafinate, pregătită cu măiestrie, special pentru aceste evenimente, de către maeștrii bucătari ai Le Château, proiectul „Dinner & Show” reprezintă o alternativă culturală și gastronomică complexă, într-un mediu exclusivist și elegant.

    Beneficiind de o serie de dotări și echipamente de excepție, specifice industriei de entertainment, scena și sala de spectacole a Castelului au fost gândite, încă din faza de proiect, pentru a găzdui o gamă largă de acțiuni cultural artistice complexe, astfel încât, alături de accesibilitatea oferită prin amplasamentul ultracentral al locației, să ofere spectatorilor maximul de confort și încântare.

     “Dinner&Show” sau “Dinner Theater” este o formă de divertisment care a cunoscut un succes fulminant în Statele Unite ale Americii și care a ajuns să fie extrem de apreciată și în marile capitale din Europa. Acesta are loc, de obicei, în locații exclusiviste, care au capacitatea de a asigura funcționalitatea unei adevarate săli de teatru, precum și serviciile asociate unui restaurant premium. Conceptul îmbină latura culturală cu cea gastronomică, ambientul formal cu cel informal, alături de decorul special al piesei de teatru, precum și savoarea preparatelor culinare cu satisfacția întâlnirii cu artişti foarte apreciati, toate acestea redând spiritul cultural şi prezentarea unor spectacole de înaltă ținută.

Pentru spectacolele Dinner & Show organizate de Le Château, vor fi puse la dispoziția spectatorilor trei tipuri de bilete cu așezare la masă (între 2 și 6 locuri), în funcție de poziționarea în sală și apropierea față de scena de spectacol, după cum urmează:
Categoria A – 140 lei, Categoria B – 120 lei și Categoria C – 100 lei.

Prețuri și servicii Dinner & Show

    În prețul biletului, fiecare spectator va beneficia de un Welcome Drink (1 pahar de Prosecco/ vin roșu), iar în intervalul 18:00 – 20:00 și de acces la o selectie de patiserie si un pachet de băuturi soft-drinks (cafea, ceai, apă plată și minerală, gama Coca Cola, Fanta și Sprite).
În prețul biletului de intrare nu este inclusă consumația à-la-carte, spectatorii putând comanda cina, la alegere, dintr-un meniu special pregătit de maeștrii bucătari ai Castelului, în intervalul orar 18:00 – 20:00 sau după ora 22:00. 

    Piesa de teatru va începe la ora 20:00.
Pe toata durata desfășurării spectacolului (în intervalul 20:00 – 22:00) nu este permisă servirea preparatelor culinare, comenzile putându-se relua numai după gongul de final.

Programul spectacolelor din perioada Mai - Iunie 2017

17 Mai – Neveste de fotbaliști – cu Magda Catone, Răzvan Oprea, Rocsana Marcu, Mariana Dănescu, Doina Teodoru, Rădița Roșu şi Angel Popescu

4 iunie – Sunt un orb –  recital marca Horațiu Mălăele – durata: 1 oră (fără pauză)

16 iunie – Ediție Specială – cu Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și muzicianul Radu Captari

18 iunie – Podu’ – regia Horațiu Mălăele – cu Horațiu Mălăele, George Ivașcu și Meda Victor

Rezervări

Biletele pot fi achiziționate de la:
– Le Château – strada Turturelelor numarul 11, Sector 3 – Bucuresti, telefon 0725 33 33 33 / 0731 23 00 00
Eventim.ro
Startickets.ro

După achiziționarea biletelor, vă rugăm să comunicați echipei Le Château, la telefon 0725 33 33 33 sau 0731 23 00 00, numărul de locuri în vederea realizarii setup-ului – se pot așeza între 2 și 6 persoane la fiecare masă.

Detalii, rezervări și dispunere la masă pot fi obținute contactând echipa Le Château la numerele de telefon 0725 33 33 33 / 0731 23 00 00 sau la adresa de email contact@le-chateau.ro

Vă așteptăm cu drag la Castel!
program spectacole
170509 Poster NEVESTE DE FOTBALISTI - 17 mai - SITE _sold out
2-SUNT-UN-ORB-04 iunie-Le-Chateau
3-EDITIE SPECIALA-MALAELE-16 iunie-Le-Chateau
5-PODU-MALAELE-18 iunie-Le-Chateau
DINNER & SHOW LA CASTEL
1_ballroom_teatru_bucuresti_opt
3_ballroom_teatru_opt
5_ballroom_teatru_spectacol_opt
7_ballroom_teatru_sala_opt
9_ballroom_teatru_lumini_opt
11_ballroom_teatru_scena_spectacol_opt
2_ballroom_teatru_scena_opt
4_ballroom_teatru_meniu_opt
6_ballroom_teatru_sala eveniment_opt
8_ballroom_teatru_opt
10_ballroom_teatru_bucuresti_spectacol_opt
12_ballroom_bucuresti_opt