Organizare evenimente corporate

evenimente-1

Le Château este locul care fiecare zi este diferită, fără însă a ne abate de la ceea ce pentru noi înseamnă eticheta şi protocolul unor evenimente cu adevărat speciale. Fie că vorbim de un concert live într-o zi de luni, de o conferinţă urmată de o recepţie elegantă într-o zi de marţi, de o piesă de teatru savurată în faţa unui meniu rafinat, la mijlocul săptamânii, de o petrecere corporate joi, de o aniversare

specială vineri, de o nuntă elegantă sambătă sau de un botez memorabil în ultima zi a săptămânii – toate sunt posibile atunci când vorbim de Le Château, un loc cu adevărat polivalent, dar care îşi păstrează eticheta distinctă în fiecare moment.

7 zile din 7 dedicate evenimentelor exclusiviste!

Evenimente private
evenimente-2

EVENIMENTELE PRIVATE sunt cele care au nevoie de cea mai spectaculoasă personalizare. Fiecare om e diferit, fiecare om îşi imaginează într-un anume fel momentele care trebuie sa devină memorabile pentru zeci sau sute de persoane. De aceea, echipa Le Château vă ajută cu pachete personalizate de servicii, fiecare adaptate dorinţelor clientului până la cele mai mici detalii.

CEREMONII DE GALĂ

Nunta – nunta într-un castel este visul tuturor femeilor care şi-au imaginat, încă din copilărie, cum va decurge acest eveniment important din viaţa lor. Astăzi, Le Château transformă o dorinţă ascunsă într-o poveste reală, fără a fi nevoie de compromisuri.

ANIVERSĂRI

Acel moment din an în care vă doriţi toate persoanele dragi alături are, începand de acum, o destinaţie exactă – Le Château. Castelul din inima oraşului este gazdă perfectă pentru întâlnirile dumneavoastră de suflet.

REUNIUNI

Amintiri de demult şi prieteni de-o viaţă revin, pentru câteva ore, în prim plan. Le Château este locul perfect pentru istorisiri care nu se demodează vreodată, râsete pline de viaţă şi revederi cu adevărat emoţionante.

Evenimente Corporate
evenimente-3
CONFERINTĂ

Cina de afaceri în cadrul Le Château va trezi reacţii admirative din partea partenerilor dumneavoastră. Meniul special conceput de executive chef Le Chateau, alături de o servire impecabilă, vă oferă contextul ideal pentru discuţii cu adevărat fructuoase.

CINA DE AFACERI

Cel mai bun moment pentru compania dumneavoastră trebuie pus în valoare într-o locaţie cu adevărat impresionantă. Le Château creează ambientul perfect în care invitaţii să se simtă copleşiţi de informaţiile care le sunt transmise.

COCKTAIL PARTY

Lumini şi efecte speciale, băuturi spectaculoase şi sute de oameni dornici de a se simţi bine. Le Château îmbină clasicul cu modernul în cea mai reuşită combinaţie pentru un eveniment de bun gust.

RECEPŢIE

Succesul unei recepţii sofisticate depinde de felul în care sunt respectate eticheta şi protocolul unui astfel de eveniment. Toată echipa Le Château cunoaşte, în cele mai mici detalii, regulile unei recepţii, astfel încât invitaţii dumneavoastră să se simtă, într-adevăr, oaspeţi speciali, într-o locaţie unică.

PETRECERI TEMATICE

Petreceri de sfârşit de an, întâlniri tematice şi orice fel de eveniment ce implică o desfăşurare de forţe impresionantă este, pentru noi, o noua provocare de a ne reinventa şi de a depăşi aşteptările clientului nostru.

LANSĂRI DE PRODUS

O lansare de produs reuşită trebuie sa fie pusă în valoare de o locaţie impresionantă. Le Château dispune de tehnologii de ultimă oră – lumini, efecte speciale şi o sonorizare profesională – care scot şi mai mult în evidentă produsul care trebuie promovat în cadrul acelui eveniment.

Evenimente Sociale
evenimente-4

EVENIMENTELE SOCIALE sunt cele care definesc felul de a fi al unui popor, modul în care se raportează la valorile sale culturale şi sunt moştenirea pe care o lasă generaţiilor viitoare. De aceea, Le Château organizează cele mai importante evenimente ale Capitalei, pentru a rescrie agenda Bucureştiului şi pentru a aşeza acest oraş în rândul marilor metropole europene.

Piese de teatru
Concerte live

Expoziţii /Licitaţii
Prezentări de modă

Baluri / Cabaret