Nunta la Castelul din Inima Capitalei

Oferta specială La Vie en Rose 2018

*valabilă pentru nunțile organizate în ziua de duminică, în perioada Ianuarie – Noiembrie 2018

78€/persoană*

unnamed (3)
All Inclusive au Château - tot ce ai nevoie pentru Nunta la Castel!

La Vie en Rose, cea mai atractivă ofertă pentru nunta All Inclusive, concepută cu pasiune și dedicare de către echipa Le Château, vă oferă, la cheie, întreg setul de servicii și de produse pentru organizarea nunții mult dorite.

Le Menu
(Meniul)

O selecție inspirată de preparate culinare, ce va ofera unele dintre cele mai rafinate, delicioase și apreciate produse create de maeștrii Le Château.

Les Boisson
(Pachet de bauturi)

Alaturi de selectia proprie de vinuri sub eticheta Le Château, vinuri premiate la concursul international din 2016, pachetul special va ofera acces nelimitat la o gama extinsa de bauturi alcoolice si soft drinks ce vor face deliciul invitatilor dumneavoastra.

Decoration
(Decoratiuni)

Dincolo de cadrul select al Castelului, eleganta nuntii dumneavoastra este subliniata si cu ajutorul decoratiunilor incluse in oferta speciala: fata de masa intr-o combinatie de auriu si alb, alaturi de un servet alb brodat cu blazonul Le Château, sfesnic argintat cu lumanari, elegantele scaune Chiavari, farfurii suport cu fir auriu si covor rosu la intrare.

Technologie
(Tehnologie si efecte speciale)

Cu ajutorul celor mai avansate tehnologii puse la dispozitie in pachetul All Inclusive, veti putea crea o atmosfera de neegalat. Sistemul de sonorizare profesional, alaturi de multitudinea de lumini inteligente si efecte speciale, vor surprinde invitatii dumneavoastra si vor contribui semnificativ la crearea unei experiente memorabile.

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata!

Nunta All Inclusive la Castelul din Inima Capitalei

Încântați-vă oaspeții oferindu-le bucuria de a trăi experiența unică a unei nunți pariziene, cu adevărat aristocrate, la Castelul din Inima Capitalei.

Le Château este locul în care mirii sunt mai mult decât gazdele unui eveniment de vis: ei devin, pentru o seară, Printul si Printesa Castelului, personajele centrale ale unui eveniment cu adevărat memorabil.

Oferta specială La Vie en Rose 2018 îmbină armonios și eficient selecții ale celor mai delicioase și apreciate preparate culinare aflate în meniurile Le Château, alături de cele mai eficiente seturi de echipamente și de servicii ce vor face deliciul invitaților dumneavoastră, contribuind semnificativ la conturarea unei atmosfere cu adevărat princiare, aici, în Castelul din Inima Capitalei.

Dincolo de facilitățile Castelului, care integrează perfect tehnologii de ultimă generație – moving heads, sisteme de sonorizare profesională, lumini inteligente și efecte speciale – pachetul La Vie en Rose conține o serie de elemente funcționale și de decor menite să sublinieze latura aristocrată a nunții dumneavoastră: aranjament complet al mesei cu sfeșnice și lumânări, pian decorativ, apartament matrimonial, personalizare cromatică a sălii de bal, precum și o scenă proprie de dimensiuni impresionante.

Oferta specială La Vie en Rose este disponibilă pentru nunțile organizate în zilele de duminica, în perioada ianuarie-noiembrie 2018, pentru minim 120 de invitati. Pentru solicitări privind ofertele și pachetele de servicii disponibile în alte perioade ale anului, vă rugăm să ne trimiteți solicitarea dumneavoastră, însoțită de detalii suplimentare.

Pentru mai multe informații legate de configurația ofertei speciale La Vie en Rose, cât și pentru verificarea disponibilității zilei dorite, vă rugăm să completați datele dumneavoastra în formularul de contact.

*prețul nu conține TVA (9-19%). Configurația pachetului de servicii nu este negociabilă, însă ea poate fi completată, contra cost, cu oricare din serviciile sau produsele disponibile în oferta generală Le Château.

lechateu1

7 zile din 7 dedicate evenimentelor de succes!

Strada Turturelelor numărul 11, Bucuresti

0725 333 333 | 0731 230 000 | 0721 222 122