Galerie Evenimente Corporate

vipLogo
Gala premiilor revistei VIP
Ianuarie 2016 Very Impressive Party

In atmosfera eleganta si rafinata a Castelului din Inima Capitalei, Revista VIP si-a lansat in luna ianuarie, editia de iarna 2016, in cadrul evenimentului „Very Impressive Party”, prezentat de Gianina Corondan si Radu Buzaianu.
Beneficiind de prezenta unora dintre cele mai reprezentative nume ale scenei culturale si muzicale din Romania, la eveniment au fost prezenti Mitica Popescu, Radu Gheorghe, Adrian Daminescu, Silvia Dumitrescu, CRBL, Marian Ralea, Oana Sarbu, Bianca Brad si multi altii.

021-0221
okLogo
OK!
James Bond Party 2015

Lansarea celui mai recent film din seria James Bond nu putea fi celebrată în alt loc decât Le Château, într-un cadru opulent și spectaculos, desprins parcă din poveștile pline de suspans ale celui mai cunoscut agent din lume. Sute de invitați, printre care cele mai importante vedete din showbiz, au răspuns invitației revistei OK! Magazine România și au transformat, pentru o seară, Castelul din Inima Capitalei în reședința lui 007!

ok
luxury
Luxury Magazine
8 ani

În seara zilei de 2 decembrie 2015, Castelul din Inima Capitalei a fost gazda elegantei Gale LUXURY, un eveniment care a celebrat cei 8 ani de activitate ai revistei, bucurandu-se de prezenta a peste 500 de persoane. In compania unora dintre cele mai reprezentative branduri de lux prezente pe piata din Romania, invitatii s-au putut bucura in atmosfera nobila si aristocrata a Le Chateau, de un eveniment cu totul extraordinar..

lux
logo-beaumonde
Premiile ''Globurile de Cristal''
2015 - Beau Monde

Beau Monde a sărbătorit, la finalul lunii noiembrie, 14 ani de existență, motiv pentru care Le Château a fost gazda unei petreceri pline de spectaculozitate, animată de câteva sute de persoane care au răspuns invitației redacției.

În cadrul evenimentului au fost decernate și Globurile de Cristal – disctințiile care premiază inițiativele de succes din domeniul modei, televiziunii și avangardei artistice.

glob
cariere
Gala premiilor Cariere
2015 - Oameni care ne inspiră. Noua generație

A treia ediție a decernării premiilor de excelență CARIERE a avut loc la Le Château, în prezența unor invitați de seamă care au reprezentat, în egală măsură, domeniul antreprenorial din România, cât și cel corporatist.

Au fost acordate zece premii, care au mers la tot atâția oameni autentici, modele care au marcat industria pe care o reprezintă. O seară dedicată profesioniștilor.

127-128
logoMen
Men’s Health
Man of The Year 2015

Începutul lunii decembrie 2015 a fost dedicat domnilor, care au avut parte de o gală Men’s Health cu adevărat specială, în care au fost premiați bărbații care au excelat în domeniile lor de activitate. Men of the Year 2015 a avut parte de suspans, emoție și spectacol, toate reunite sub același acoperiș, al Castelului din Inima Capitalei…

manh
logoForbes
Gala Forbes 2015
Top 500 Business Awards

Forbes România a celebrat spiritul antreprenorial, reunind cele mai creative, mai curajoase și mai întreprinzătoare personalități de business din România în Cadrul Galei Forbes 500 Business Awards. Cel mai important eveniment al mediului de afaceri din țara noastră a fost găzduit de Le Château, într-un decor dedicat excelenței și eleganței.

rsz_079-080
elitemodel
Elite Model Look
Romania 2015

Le Château a găzduit, în luna octombrie 2015, finala națională a concursului Elite Model Look România, cea mai cunoscută competiție din țara noastră destinată descoperirii tinerelor talente din domeniul modellingului. Spectaculoasele probe desfășurate în Castelul din Inima Capitalei au decis cei doi câștigători care au ne-au reprezentat la finala internațională a Elite Model Look de la Milano.

casalux
Casa Lux
21 ani

În septembrie 2015, Casa Lux a aniversat 21 de ani de existență cu o petrecere plină de rafinament și eleganță în Le Château – Castelul din Inima Capitalei. În mijlocul sutelor de invitați, redacția Casa Lux a premiat excelența în desginul interior si în arhitectură, un moment unic al pieței de profil din România.