Blog
nuntafacebook

Conventii contemporane de bune maniere pentru nuntile moderne

 

Tehnologia si nunta nu par a avea nicio legatura insa adevaraul este ca pe masura ce am progresat tehnologic, acest lucru poate fi vizibil in toate domeniile vietii, inclusiv in ceea ce priveste organizarea de nunti. Miresele gasesc astazi sfaturi si sprijin de nadejde pe forumuri sau platforme de socializare. De asemenea, paginile de pe site-urile de socializare are locatiilor de nunta pot oferi informatii relevante despre calitatea serviciilor prestate de acestea iar fotografii, designerii florali, organizatorii de evenimente precum si portofoliile acestora sunt doar la un click distanta. Mai mult de atat, cuplurile au posibilitatea sa isi conceapa un site propriu unde sa ofere toate informatiile necesare oaspetilor si unde acestia isi pot confirma prezenta. Astfel, tehnologia a schimbat jocul nuptial si astfel au aparut reguli noi de eticheta atat pentru cupluri cat si pentru invitati. Continue reading „Conventii contemporane de bune maniere pentru nuntile moderne”

shutterstock_252014974

Surse de inspiratie pentru nunta la Castel: Nunti care au facut istorie

 

Nunta este cu siguranta un motiv de fericire si este o zi speciala insa aceasta va capata valenta unei povesti atunci cand se desfasoara intr-un castel veritabil. Le Chateau este decorul ideal pentru desfasurarea unei nunti de poveste si a devenit rapid una dintre cele mai cautate locatii pentru nunta din Bucuresti. La Castelul din Inima Orasului oaspetii sunt intampinati de lux si eleganta, servicii desavarsite si o echipa care insumeaza zeci de ani de experienta in acest domeniu. Tocmai datorita acesteia, nuntile care se desfasoara sub cupola aurita a Le Chateau se desfasoara fara niciun cusur. Fiecare nevoie este intampinata din vreme si fiecare situatie neprevazuta is gaseste rezolvarea rapid. Mai mult de atat, meniul oferit de Le Chateau se distanteaza de restul ofertelor de pe piata prin rafinament si echilibrul obtinut intre bucataria romaneasca si cea internationala, fara sa ofere feluri de mancare-hibrid, pretentioase si neplacute. Mai degraba echipa din bucataria Castelului reinterpreteaza intr-o maniera contemporana traditia gastronomica autohtona si o aliniaza la standarde internationale. Drept sursa de inspiratie pentru nunta la Casteul din Inima Orasului va oferim astazi o trecere in revista a celor mai celebre nunti din lume.

Continue reading „Surse de inspiratie pentru nunta la Castel: Nunti care au facut istorie”

botez

Numaratoare inversa pentru organizarea botezului

 

Nimic nu se poate compara cu bucuria simtita de parinti la venirea pe lume a unui copil, indiferent ca e primul bebelus al familei sau mezinul. In mijlocul iuresului de emotii, griji, fericire si nopti nedormite, parintii trebuie sa se gandeasca si la primul mare eveniment din viata micutului: botezul. Daca in ceea priveste noptile nedormite nu ii putem ajuta, in ceea ce priveste organizarea botezului, echipa Le Chateau vine in ajutorul parintilor. Continue reading „Numaratoare inversa pentru organizarea botezului”

PCM_2725

Dineul la Castel, secretul capitalului de prestigiu

 

Dineul este una dintre cele mai vechi traditii ale corporatiilor. In general, un astfel de eveniment are loc pentru a sarbatori o noua reusita a companiei, pentru a prezenta persoane noi din echipa de management sau in grupul de actionari precum si pentru a lega noi relatii de afaceri. Continue reading „Dineul la Castel, secretul capitalului de prestigiu”

Copyright-javarman

3 Castele de vis pentru luna de miere

 

Dupa o nunta care s-a desfasurat dupa cele mai inalte rigori ale elegantei la Castelul din Inima Orasului, destinatia potrivita pentru luna de miere nu poate fi alta decat un alt castel european in care cuplurile de indragostiti sa se bucure unul de celalalt inconjurat de lux, eleganta arhitecturala si chiar un strop de istorie. Tocmai de aceea, astazi va invitam sa facem impreuna o calatorie, deocamdata imaginara, in interiorul celor mai luxoase castele din Europa destinate unei vacante unice, asa cum trebuie sa fie luna de miere. Continue reading „3 Castele de vis pentru luna de miere”

MG_4225

Le Chateau, locatia ideala pentru conferinte de prestigiu

 

Locatia in care se desfasoara un eveniment corporate poate fi factorul care da un plus de prestigiu sau, din contra, poate fi elementul care va diminua impactul. Tocmai de aceea, atunci cand este ales locul in care se va desfasura un eveniment atat de important ca o conferinta, cu siguranta trebuie luat in calcul un adevarat cumul de factori care pot garanta succesul conferintei. Continue reading „Le Chateau, locatia ideala pentru conferinte de prestigiu”

shutterstock_217910932

Pasii esentiali in organizarea botezului

 

Organizarea unei nunti este un proces care se poate intinde uneori pe intreg parcursul unui an insa in cazul botezului, acesta trebuie pus la cale intr-un interval foarte scurt de timp, cu atat mai mult cu cat micutul a venit pe lume ca o surpriza. Tocmai pentru ca timpul pentru organizarea botezului este destul de scurt, serviciile oferite de Castelul din Inima Orasului sunt cu siguranta cea mai buna solutie pentru planuirea si infaptuirea unui astfel de eveniment sub presiunea timpului. Continue reading „Pasii esentiali in organizarea botezului”

asd

3 repere importante in organizarea de evenimente

 

Indiferent de natura unui eveniment, respectiv privat sau corporate, organizarea acestuia presupune profesionalism, atentie la detalii si o buna cunoastere a protocolului si a bunelor maniere adaptate in functie de fiecare situatie in parte. Organizarea de evenimente este un proces indelungat care, pe langa toate cele mentionate mai sus,  necesita dedicare si eforturi. Continue reading „3 repere importante in organizarea de evenimente”

shutterstock_367389005

Linia cronologica in procesul de organizare a nuntii

 

 

Asa cum am spus in numeroase randuri, nuntile se numara printre evenimentele preferate ale echipei Le Chateau. Desigur, Castelul din Inima Orasului este conceput in asemenea maniera incat sa gazduiasca o ampla varietate de evenimente, de la gale, aniversari si concerte pana la intalniri de afaceri, conferinte, baluri si botezuri insa cu siguranta o nunta este unul dintre cele mai complexe evenimente, drept pentru care intregul proces de organizare de nunta poate fi complicat. In general, pentru ca mirii sa fie siguri ca evenimentul se desfasoara fara cusur, organizarea nuntii trebuie sa inceapa cu 12 luni inainte de ziua cea mare. Primul pas in acest sens este gasirea salonului ideal de nunta insa dupa acesta, urmeaza o lunga lista de sarcini care trebuie bifate una dupa alta. In acest sens, de mare ajutor va fi organizatorul profesionist de nunti care ii poate ajuta pe miri in acest demers. Prin urmare, iata care este linia cronologica in organizarea nuntii. Continue reading „Linia cronologica in procesul de organizare a nuntii”