La vie en rose – Cadoul Le Chateau pentru ultimele duminici din 2015

evenimente-4

Viata in doi poate avea parte de cel mai frumos inceput posibil, sub stralucirea regala a Castelului din inima orasului. Tocmai din dorinta de a face cadouri de nunta cuplurilor care isi unesc destinele, echipa Le Chateau ofera un pret special pentru nuntile organizate duminica, in perioada septembrie 2015 – aprilie 2016, oferta conceputa pentru a va asigura cele mai bune servicii si dotari necesare evenimentului mult visat.

Salonul de evenimente care masoara 500 de metri patrati, precum si celelalte zone destinate oaspetilor nostri sunt dotate nu doar in mod eficient, ci si complet discret, cu cea mai inalta tehnologie de lumini si sunet. La intrare, oaspetii nostri vor pasi spre covorul rosu catre o lume de basm incapsulata chiar in mijlocul orasului.

Meniu de nunta Le Chateau

Asa cum spuneam, pentru nuntile organizate duminica, echipa Le Chateau a conceput un meniu de nunta complet, la un pret absolut special: 78 euro de persoana. Pentru a desavarsi atmosfera aristocrata, meniul de nunta trebuie sa fie pe masura si sa ofere oaspetilor care ne trec pragul incantari pentru toate cele cinci simturi. Prin urmare, sub atenta indrumare a Executive Chef-ului Le Chateau impreuna cu dedicata sa echipa, vor fi pregatite cu inspiratie, grija si profesionalism preparate din bucataria internationala, dar si cel mai autentic produs culinar al nuntilor romanesti: sarmale.

Un meniu pentru nunta trebuie ales in functie de mai multe criterii. Eu as recomanda o gustare sau antreu fusion in care vechiul sa se imbine cu noul. Ca si recomandare, cred ca nu ar trebui sa lipseasca traditionalele sarmalele, dupa care un sorbetto de lime cu gin, iar la fel principal as merge pe un preparat indraznet, gen surf & turf (vita cu scoici Saint-Jacques), muschiulet de miel sau muschiulet de caprioara, spune Chef Le Chateau.

Prin urmare, printre preparatele care se vor insira unul dupa celalalt in parada aromelor, se numara apéritif din vanata cu mozzarella, vinaigre balsamique si menta,  blini cu salata de cruditati si pui,  quiche Lorraine cu somon fumée, tartina cu icre de stiuca sau vol-au-vent cu salata de vinete, printre alte mici gustari elegante.

Preparatul pisciol de la nunta poate fi ales dintre fileul parizian de salau cu orez sofran, salata de telina verde si sos de lamaie cu capere, cod in crusta de verdeturi cu piure de cartofi dulci si sos de unt si lamaie sau file intreg de pastrav la grill alaturat cu legume Thai cu susan si sos de unt cu citrice, toate imbinate cu pricepere de catre echipa noastra de profesionisti din bucataria Le Chateau.

Dupa peste, in mod traditional urmeaza apogeul culinar al nuntii, felul de mancare de care poate depinde secretul unei petreceri reusite. Prin urmare, Chef Le Chateau a pastrat reteta clasica de sarmale insa a ales sa le prezinte intr-o maniera inedita: musuroi de sarmale in foi de vita asezonat cu cuib de sarmale in foi de varza, garnisit cu mamaliguta grill, smantana grasa si ardei iute.

In cele din urma, aproape de finalul petrecerii, pentru a le oferi invitatilor inca o portie de energie, soseste momentul fripturii. Din nou, Le Chateau pune la dispozitia oaspetilor sai doua optiuni complexe:  mix grill din pui grill cu joben de rosii concasate si scalie de parmezan; muschi de porc impanat cu cartofi Wedges cu rozmarin si usturoi copt insotite de salata de muraturi asortate , varza alba cu marar sau salata verde cu lamaie, sau mix din piept de curcan la cuptor, sos de coacaze cu placinta de cruditati; ceafa de porc la gratar cu evantai de cartof copt, cimbrisor si sos de unt cu verdeata si salatele anterior mentionate.

In cele din urma, in meniu este inclus totrul, desertul special le Chateau, aproape la fel de dulce ca viata in doi inceputa sub cupola aurita a Castelului din inima orasului: un delicios preparat din mousse de ciocolata alba si neagra, caruia i-au fost adaugate fructe de padure pentru un strop de aciditate si prospetime.

In ceea ce priveste bauturile, meniul este variat si va fi pus la dispozitia oaspetilor nelimitat pe parcursul evenimentului: Apa plata si,cafea, espress , cappuccino, caffe latte, selectie de ceaiuri sucuri carbogazoase si naturale, bere, whisky, vodka,  gin,crema de de whiskey, bitter, vermouth si vinuri alb si rosu Le Chateau Classique, precum si sampania la intampinare si la tort.

In completarea meniuluide gala, oaspetii pot alege alte doua preparate: vol-au-vent cu pui si ciuperci porcini (7 euro + TVA) sau o selectie de branzeturi fine acompaniate de nuci, miere si struguri.

De multe ori, se poate intampla ca intre finalizarea ceremoniei religioase si inceperea petrecerii sa fie un interval destul de lung de timp iar oaspetii sa fie nevoiti sa astepte mirii. Pentru e evita acest lucru, echipa Le Chateau pune la dispozitie optiunea de a organiza intampinarea oaspetilor in stilul propriu al Castelului. Pentru 10 euro + TVA, invitatii la nunta vor fi intampinati cu sampanie, cocktailuri alcoolice si nonalcoolice, amuse bouche, petit ours deLuxe sau bomboane de ciocolata iar atmosfera va fi asigurata de muzica live clasica sau soft jazz.

 

Strada Turturelelor, nr. 11, Sector 3, Bucuresti, Romania
0725 333 333
contact@le-chateau.ro